Overname Fagro door DPA Group

Overname Fagro door DPA Group

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
DPA Group N.V. (DPA) heeft 100% van de aandelen in Fagro Holding B.V. (Fagro) overgenomen. De activiteiten van de business unit DPA Finance zullen worden samengevoegd met Fagro en de verkopers zullen als management verantwoordelijk blijven voor de verdere ontwikkeling van deze gecombineerde business unit. Het team van Rembrandt F&O heeft de aandeelhouders begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Fagro
Fagro detacheert financiële professionals op hbo- en wo-niveau in Zuidoost-Nederland vanuit de vestigingen Arnhem, Eindhoven en Maastricht. Sinds 2010 heeft Fagro ook een vestiging in Düsseldorf waar vanuit de markt in Noordrijn-Westfalen wordt bediend. Bij Fagro zijn 168 professionals in vaste dienst. Zie voor meer informatie: www.fagro.nl.
In 2010 hebben de verkopers de aandelen verkregen middels een management buy-out. Ook bij deze transactie begeleidde Rembrandt F&O het management.

DPA
Sinds 1990 is het beursgenoteerde DPA actief in de detachering van gespecialiseerde professionals in verschillende sectoren. DPA opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Zoetermeer, Bussum en Zwolle, waarbij de diensten worden aangeboden vanuit gespecialiseerde business units. De overname van Fagro is substantieel en draagt naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA. Zie www.dpa.nl voor meer informatie over DPA.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties