Overname Eurobrokers door Van Uden Logistiek B.V.

Overname Eurobrokers door Van Uden Logistiek B.V.

Koop | Transport & Logistiek
1 2
Transactie
NedCargo International B.V., de holding van Van Uden, heeft 100% van de aandelen in de Belgische onderneming Eurobrokers N.V. overgenomen. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
NedCargo International is de holding van logistiek dienstverlener Van Uden uit Waddinxveen. De onderneming is gespecialiseerd in de opslag en distributie van levensmiddelen, (alcoholische) dranken en retailgoederen. Van Uden heeft buiten Nederland ook vestigingen in België en China. Zie voor meer informatie: www.vanuden.com.

Eurobrokers is een Belgische specialist in opslag en distributie van voornamelijk levensmiddelen, dranken en retailgoederen. Eurobrokers heeft hetzelfde type klanten in België als Van Uden in Nederland. Zie voor meer informatie: www.eurobrokers.be.

Eén logistieke oplossing
De overname van Eurobrokers is gedreven vanuit een toenemende klantvraag naar één logistieke oplossing voor de gehele Benelux. De overname ligt in lijn met de strategie van Van Uden om nummer één te worden in de voeding-, drank- en retaillogistiek in Noordwest-Europa.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties

Alle transacties