Overname Elsenga Installatietechniek B.V. door VDK Groep

Overname Elsenga Installatietechniek B.V. door VDK Groep

Verkoop | Bouw, Installatie & Infrastructuur
1 2
Transactie
VDK Groep B.V. heeft 100% van de aandelen in Elsenga Installatietechniek B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Elsenga Installatietechniek
Elsenga Installatietechniek B.V. is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in de installatiemarkt, met vestigingen in Hoofddorp en Schiedam. De onderneming is uitgegroeid tot een toonaangevende elektrotechnische installateur, met zeer ruime ervaring op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Hierbij staan kwaliteit, flexibiliteit en duurzame klantrelaties centraal.

Zie voor meer informatie: https://www.elsenga.nl/ .

VDK GROEP
De VDK Groep bestaat uit meer dan 2.600 medewerkers, verdeeld over circa 55 installatiebedrijven. De groep heeft een unieke filosofie waarbij de klant centraal staat, de bedrijven zelfstandig binnen de VDK Groep opereren – met de voordelen van een groot bedrijf - en waarmee alle specialismes in de organisatie aanwezig zijn. De diverse bedrijven zijn gespecialiseerd om klanten in het gehele proces, van ontwerp tot beheer en onderhoud, te bedienen. Elsenga Installatietechniek past goed bij deze filosofie en wijze van opereren.

Zie voor meer informatie: www.vdkgroep.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties