Overname CostPerform door Arches Capital en NIBC

Overname CostPerform door Arches Capital en NIBC

Verkoop | Technologie, Media & Telecommunicatie
1 2
Transactie
Arches Capital Management B.V. en NIBC Co-Investments Holding B.V. hebben samen met het management de aandelen in QPR CostControl B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

QPR CostControl B.V.
QPR CostControl B.V. ontwikkelt al meer dan 20 jaar software voor het optimaliseren van kosten en performance management, genaamd CostPerform. De software wordt onder andere gebruikt voor kostenallocatie (bijvoorbeeld time-driven activitity-based costing en multi-dimensional costing), regulatory reporting en customer profitability insights. Dankzij deze transactie met Arches en NIBC kan CostPerform haar ambities versneld gaan waarmaken.

Zie voor meer informatie: www.costperform.com.

Arches Capital Management B.V. en NIBC Co-Investments Holding B.V.
NIBC en Arches zijn beide investeringsmaatschappijen. NIBC Co-Investments is de co-investeringstak van NIBC en verstrekt minderheidskapitaal aan Nederlandse middelgrote ondernemingen. Arches focust zich op B2B Software bedrijven in de Benelux Regio. Gezamenlijk hebben Arches en NIBC een meerderheid van de aandelen overgenomen. Het huidige management team en de aandeelhouders houden de resterende aandelen.

Zie voor meer informatie: www.nibc.nl en https://arches.capital.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties