Home / Transacties / Management Buy-Out ondersteund door MBO & Groei Fonds bij OCS+
Verkoop Zakelijke Dienstverlening

Management Buy-Out ondersteund door MBO & Groei Fonds bij OCS+

Transactie
MBO & Groei Fonds heeft samen met het management de meerderheid van de aandelen verworven in OCS+ Steelcase. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van OCS+ Steelcase geadviseerd bij het realiseren van deze transactie.

OCS+ Steelcase
OCS+ Steelcase is een innovatieve ontwerper en inrichter van werkomgevingen. Harro Hoencamp en Robbert Starre hebben de onderneming samen opgericht en de afgelopen 20 jaar uitgebouwd tot een toonaangevende speler met activiteiten uiteenlopend van concept- en architectuurontwikkeling tot het leveren van de bijpassende hoogwaardige (kantoor)meubelen, technologie en service. Het bedrijf werkt met ruim dertig man aan inspirerende projecten voor zakelijke klanten als VodafoneZiggo, Aon en Microsoft.

Zie voor meer informatie: www.ocs-steelcase.nl.

MBO & Groei Fonds
MBO & Groei Fonds participeert in MKB-bedrijven die kapitaal nodig hebben voor het realiseren van hun groeiplannen. Door het beschikbaar stellen van kapitaal wenst MBO & Groei Fonds de continuïteit van familiebedrijven in Nederland te waarborgen. De Rabobank is een belangrijke investeerder in het fonds.

Zie voor meer informatie: www.mbogroeifonds.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties