Home / Transacties / Groeikapitaal voor In Ovo dankzij ECBF, Demcon, VVNP en Evonik
Anders Industrie

Groeikapitaal voor In Ovo dankzij ECBF, Demcon, VVNP en Evonik

Transactie
European Circular Bioeconomy Fund (ECBF), Evonik, VisVires New Protein en Demcon hebben risicodragend kapitaal verstrekt aan In Ovo. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van In Ovo begeleid bij dit proces.

In Ovo
In Ovo is een Agricultural Technology (AgTech) bedrijf dat een einde wil maken aan het doden van mannelijke kuikens in de productieketen van consumenten eieren. De onderneming heeft op basis van gepatenteerde unieke biomarkers een commercieel schaalbare machine ontwikkeld die in staat is om een aantal dagen na bevruchting van het ei vast te stellen of een mannelijk of vrouwelijk embryo bevat.

Zie voor meer informatie: inovo.nl.

ECBF, Evonik, VisVires New Protein, Demcon
ECBF is een investeringsfonds dat investeert in opschaling van milieuvriendelijke ondernemingen. De venture capital tak van het Duitse chemie-concern Evonik investeert in innovatieve start-ups wereldwijd. VisVires New Portein is een Singaporees venture capital fonds met een focus op innovaties die een grote impact hebben op de food and feed industrie. Demcon is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardige technologie en innovatieve producten.

Zie voor meer informatie:
ECBF.vc.
venturing.evonik.com.
demcon.com.
visviresnewprotein.com.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties