Fusie tussen Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport fuseren tot SVZ Transport

Fusie tussen Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport fuseren tot SVZ Transport

Anders | Transport & Logistiek
1 2
Transactie
Van Straalen de Vries Transport (VSDV) en Zandbergen Transport fuseren tot SVZ Transport. Rembrandt M&A heeft beide partijen begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Deal
John Hoekman en Marijke van Ruijven, de betrokken adviseurs vanuit Rembrandt, vertellen: "De fusie van deze twee grote Noord-Hollandse familiebedrijven was een unieke opdracht. Door het onderlinge vertrouwen en de gemeenschappelijke kernwaarden van alle partijen ontstond een efficiënt en soepel proces. Het team van diverse externe adviseurs wist deze toonaangevende transactie binnen vier maanden te realiseren.

SVZ Transport
De twee prominente familiebedrijven met een rijke geschiedenis in transport, fuseren tot SVZ Transport (SVZ). De beslissing om middels deze fusie* samen te gaan is gebaseerd op gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit. Als SVZ zetten beide bedrijven dit samen voort en versterken ze daarmee hun positie en netwerk van partners, met vestigingen verspreid over het hele land, als vooraanstaande speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland. * Een voornemen tot fusie onder voorbehoud van goedkeuring door ACM.

Zie voor meer informatie: https://svztransport.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties

Alle transacties