Anders Invest verwerft belang in Lamboo Dried & Deco

Anders Invest verwerft belang in Lamboo Dried & Deco

Verkoop | Retail
1 2
Transactie

Anders Invest heeft een belang verworven in het bedrijf Lamboo Dried & Deco. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Lamboo Dried & Deco
Lamboo Dried & Deco produceert al meer dan 40 jaar droogbloemen in Lisse; het hart van de Nederlandse bloemen- en bollenteelt. Het kantoor, magazijn, verfatelier, droogcellen, boeketlijnen en innovatieafdeling bevinden zich allemaal op hetzelfde terrein. Lamboo Dried & Deco werd in 1982 opgericht door Koos Lamboo en floreert sindsdien als familiebedrijf. De afgelopen decennia heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler op het gebeid van droogbloemen en andere decoratieve producten. Met dit partnership hoopt Lamboo haar unieke positie verder te versterken en haar internationale groeiambities vorm te kunnen geven.

Zie voor meer informatie: Lamboo Dried & Deco.

Anders Invest
Anders Invest is een Nederlandse investeringsmaatschappij met een lange termijn focus. Het Food & Agri fonds is begin 2021 opgericht en investeert in bedrijven die bijdragen aan de transitie naar eerlijke, gezonde en duurzame producten voor mens en dier.

Zie voor meer informatie: Anders Invest.

Onze adviseurs helpen u graag.