Aansluiting Marshoek bij De Jong & Laan

Aansluiting Marshoek bij De Jong & Laan

Verkoop | Zakelijke Dienstverlening
1 2
Transactie
Marshoek heeft zich aangesloten bij de Jong & Laan. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de aandeelhouders van Marshoek begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Marshoek
Marshoek is een financiële dienstverlener die zich richt op de retailsector. Van oudsher is Marshoek dé partner voor retailers in de supermarktenbranche en heeft haar expertise de afgelopen jaren verder uitgebreid naar andere branches. Marshoek ondersteunt en adviseert haar klanten op gebied van (salaris-)administratie, bedrijfseconomisch, strategisch en fiscaal vlak, vanuit onderscheidende en zelf ontwikkelde IT-systemen. Daarnaast bieden zij diverse managementtools en benchmarks. Met meer dan 35 jaar ervaring en betrokkenheid bij meer dan duizend retail-exploitaties, heeft Marshoek een leidende positie in haar specifieke niche. Marshoek heeft ruim honderd medewerkers en is gevestigd in Utrecht.

Zie voor meer informatie: Marshoek.

De Jong & Laan
De Jong & Laan behoort tot de top 10 accountantsbedrijven in Nederland en biedt full-service accountancy- en adviesdiensten vanuit 23 kantoren, verspreid over het noorden, oosten en midden van Nederland. Het bedrijf heeft als ambitie om op landelijk niveau te groeien en de dienstverlening verder te verbreden en te verdiepen. In 2022 is de Jong & Laan een samenwerking aangegaan met private investeerder Waterland om deze buy-and-build strategie te realiseren.

Zie voor meer informatie: De Jong & Laan.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties

Alle transacties