Sean Taylor

Sean Taylor

Medior Developer

Rotterdam
sean.taylor@rma.nl
Telefoonnummer
+31 10 798 7683

Sean & Rembrandt

Sean heeft Informatica gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens zijn bachelor liep hij stage bij een databedrijf, waar hij een POC-product opleverde. In 2021 is hij komen werken bij Rembrandt als software engineer.

"Ik heb voor Rembrandt gekozen omdat je nauw betrokken bent bij projecten en je direct in contact staat met de eindgebruikers van het product. Verder sprak bij Rembrandt de open en sociale sfeer op kantoor mij aan en vind ik het leuk om in een M&A omgeving te werken."

Ook met een ander soort functie, voel je je bij Rembrandt betrokken bij de rest van het team. We doen het samen, zo helpt iedereen elkaar.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Rembrandt is voor mij uniek omdat we met collega's onderling een goede band hebben, je bent echt samen een team. Je merkt als je binnenkomt dat er een energie hangt dat iedereen zin heeft om er tegenaan te gaan. Bij Rembrandt krijg je veel vrijheid en budget om cursussen te volgen. Hierdoor leer je als developer de technieken die je aanspreken of beter wilt beheersen.