Home / Services / Pre-exit

Pre-Exit

U wilt stapsgewijs uw onderneming verkopen? Met een Pre-Exit stelt u direct een aanzienlijk deel van uw bedrijfsvermogen veilig en blijft u gewoon ondernemen: samen met een investeerder. U bepaalt hierna samen de definitieve exit-horizon.
1200X800 Mvb2021 10 14 1174 BW

Zekerstelling én groei-optimalisatie

Een Pre-Exit biedt u de mogelijkheid om een aanzienlijk deel van de waarde van uw onderneming liquide te maken. U haalt expertise in huis om uw onderneming gezamenlijk verder te doen groeien en/of te professionaliseren en op vooraf overeengekomen termijn en voorwaarden eveneens gezamenlijk te verkopen. Ook leden van het management kunnen participeren in een Pre-Exit.

Pre-Exit: stapsgewijze verkoop en een duidelijke exit-horizon.

Stapsgewijs naar een succesvolle exit

Bij een Pre-Exit werkt u stapsgewijs toe naar een volledige exit. Hiertoe zetten wij in nauw overleg een structuur op, waarbij u een meerderheids- of minderheidsbelang heeft, afhankelijk van uw wensen. Ook bepaalt u zelf welke werkzaamheden u stapsgewijs wenst over te dragen. Samen versnellen wij de groei van de onderneming, wat de verkoopwaarde voor u vergroot.

Image@Model.Image.Alt

De pre-exit: iets voor u?

U wilt uw succes als ondernemer verzilveren en stapsgewijs toewerken naar een succesvolle verkoop? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Ons team

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente overige transacties