Verkoop Zeetours Cruises aan e-hoi AG door De Reisspecialisten Groep

Verkoop Zeetours Cruises aan e-hoi AG door De Reisspecialisten Groep

Verkoop | Recreatie & Horeca
1 2
Transactie
e-hoi AG heeft 100% van de aandelen in Zeetours Cruises B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Zeetours Cruises B.V.
Sinds 1962 verkoopt Zeetours Cruises cruisevakanties in Nederland en is daarmee grondlegger in ons land van de cruisevakantie. De onderneming is oorspronkelijk gestart als joint-venture van Holland America Line (HAL) en Wagons-Lits, vervolgens in 1987 volledig overgenomen door Holland International (later TUI Nederland B.V.) en sinds 2006 is de onderneming, na een management buy-out, onderdeel van De Reisspecialisten Groep.

Zie voor meer informatie: www.zeetours.nl.

e-hoi AG
e-hoi AG is een onderdeel van het Duitse e-domizil GmbH, een groot online platform van verhuur van vakantiehuisjes. In 2003 is e-hoi opgericht en inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van cruisereizen in o.a. Duitsland, Polen en Zwitserland. Sinds 2015 is e-hoi ook actief met het aanbieden van cruisereizen op de Nederlandse markt door de overname van cruisewinkel.nl en cruisewinkel.be. Rembrandt Fusies & Overnames begeleidde destijds eveneens de verkopende partij bij deze transactie. Zeetours Cruises is het negende bedrijf binnen de e-domizil groep. e-domizil GmbH blijft gericht op internationalisering en verzekert zich van marktleiderschap op het gebied van cruises in Nederland.

Zie voor meer informatie: www.e-hoi.de.

Onze adviseurs helpen u graag.