Verkoop  door Emesa B.V.

Verkoop door Emesa B.V.

Verkoop | Recreatie & Horeca
1 2
Transactie
Oakley Capital Limited heeft de aandelen in Emesa B.V. overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft één van de verkopers/investeerders begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
Emesa is de grootste e-commerce partij voor het zoeken, vergelijken en boeken van reis- en vrije tijd arrangementen voor onder meer een vakantie, dagje weg, concert, musical of beauty arrangement. Het bedrijf heeft een groot aantal websites onder beheer, waaronder ‘vakantieveilingen.nl’, ‘actievandedag.nl’, en ‘inpakkenenwegwezen.nl’. Emesa bereikt wekelijks 5 miljoen mensen door middel van e-mail nieuwsbrieven, en haar websites hebben 125 miljoen bezoekers per jaar. Met 195 medewerkers had het bedrijf een totale transactiewaarde van 134 miljoen over 2012. Inmiddels zijn er meer dan 5 miljoen mensen met Emesa weggeweest.
Zie voor meer informatie: www.emesa.nl

Oakley Capital is een vermogensbeheerder en financieel adviseur met meer dan een miljard dollar onder beheer. Het in Engeland gebaseerde bedrijf is opgericht in 2002, met als doel een breed georiënteerde financiële partij te worden.
Zie voor meer informatie: www.oakleycapital.nl

Onze adviseurs helpen u graag.