Overname van Van Zaal Transport door Royal FloraHolland

Overname van Van Zaal Transport door Royal FloraHolland

Verkoop | Transport & Logistiek
1 2
Transactie
Royal FloraHolland neemt via Floriway 100% van de aandelen over in Van Zaal Transport. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie. De transactie moet nog worden goedgekeurd door de Autoriteit voor Consumenten en Markten.

Van Zaal Transport
Van Zaal Transport is een full-service logistieke dienstverlener in de sierteelt industrie. De onderneming is gespecialiseerd in het transporteren van sierteelt gerelateerde producten in Nederland, België en delen van Duitsland. De onderneming heeft een modern wagenpark en zeven gunstig gelegen depots nabij de grotere bloemenveilingen. Hierdoor heeft Van Zaal Transport een uitgebreid distributienetwerk en is daarmee in staat om zowel collectief transport als landelijke distributie te verzorgen.

Zie voor meer informatie: www.vzt.nl.

Royal FloraHolland
Royal FloraHolland is een coöperatie van kwekers en is met name bekend van haar veilingen in Nederland. Ze verbinden kwekers en kopers en werken samen met alle partijen in de sierteeltsector. Ze zijn inmiddels de grootste marktplaats van de wereld binnen deze sector en ontwikkelen deze marktplaats tot een digitaal platform met slimme logistieke oplossingen. Naast Van Zaal Transport bundelt Royal FloraHolland de krachten ook nog met twee andere leidende vervoerders in de sector (De Winter Logistics en Wematrans). Met deze samenwerking wordt gebouwd aan de meest optimale logistieke keten voor de sierteelt. De joint venture krijgt de naam Floriway.

Zie voor meer informatie: www.royalfloraholland.com.

Onze adviseurs helpen u graag.