Overname van Business Travel Development door Flight Centre Travel Group

Overname van Business Travel Development door Flight Centre Travel Group

Verkoop | Recreatie & Horeca
1 2
Transactie
Flight Centre Travel Group (European Holdings) Limited heeft 100% van de aandelen overgenomen in Business Travel Development B.V. Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid in dit proces.

Flight Centre
Business Travel Development (BTD) is een zakenreisbureau dat vliegtickets, hotelovernachtingen, treinreizen en autohuur verzorgt voor de zakelijke markt; MKB tot beursgenoteerde ondernemingen. BTD is in Nederland actief onder de naam FCm Travel Solutions, een label van Flight Centre Travel Group. Zie voor meer informatie: www.nl.fcm.travel.

Flight Centre Travel Group is een Australische beursgenoteerde onderneming en het grootste reisbureau ter wereld. Na deze overname heeft Flight Centre dochterondernemingen in 15 landen en heeft daarnaast, via partnerships en franchiseovereenkomsten, activiteiten in nog 75 landen wereldwijd. Met deze overname versterkt Flight Centre haar positie in Europa en beoogt de onderneming verdere groei in het MKB-segment en op termijn ook op gebied van leisure travel activiteiten. Zie voor meer informatie: www.fctgl.com.

Onze adviseurs helpen u graag.