Overname Heffiq door Pallieter Group

Overname Heffiq door Pallieter Group

Verkoop | Transport & Logistiek
1 2
Transactie
Pallieter Group heeft 100% van de aandelen in Heffiq B.V. overgenomen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Heffiq
Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support netwerk biedt Heffiq met 150 medewerkers slimme oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen op het gebied van intern transport. Daarbij is Heffiq dealer van meerdere andere merken.

Zie voor meer informatie: www.heffiq.nl.

Pallieter Group
Pallieter Group is in 1981 door Martin van Doorne opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een familieholding met 4 domeinen, namelijk: Pallieter Trucks (o.a. DAF, FIAT en Iveco), Pallieter Invest (BMW en Mini), Pallieter Tools gericht op de professionele bouwsector met het leveren van o.a. hang- en sluitwerk, dorpels en geavanceerde ventilatiesystemen, en tot slot Pallieter RENEFF met een focus op duurzaamheid en energie efficiëntie. Bij haar dochterondernemingen zijn circa 1100 medewerkers werkzaam.

Zie voor meer informatie: www.pallieter.com.

Onze adviseurs helpen u graag.