Overname EcoTools door Bunzl

Overname EcoTools door Bunzl

Verkoop | Retail
1 2
Transactie
Bunzl heeft 100% van de aandelen in EcoTools overgenomen. Rembrandt M&A heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie. EcoTools markeert het tweede e-commerce bedrijf dat wij aan Bunzl hebben verkocht, na de overname van Disposable Discounter in 2021.

EcoTools
EcoTools verkoopt via haar online platform een breed assortiment aan handgereedschap, gereedschapsaccessoires en bevestigingsmiddelen. Zakelijke klanten van EcoTools zijn kleine tot middelgrote aannemers en aannemers zonder personeel, zoals schilders, loodgieters, parketvloerinstallateurs of klusjesmannen. De onderneming levert aan zowel particulieren als bedrijven.

Zie voor meer informatie: www.ecotools.nl.

Bunzl
Bunzl is een wereldwijf actief, beursgenoteerd bedrijf met bijna 15 miljard euro omzet. Het internationale outsourcing- en distributiebedrijf ondersteunt opdrachtgevers over de hele wereld met een enorme variëteit aan producten die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.
Middels de overname van EcoTools geeft Bunzl verdere invulling aan haar digitale strategie en versterkt daarbij haar e-commerce activiteiten.

Zie voor meer informatie: www.bunzl.com.

Onze adviseurs helpen u graag.