Home / Transacties / Management Buy-Out bij Kareni B.V.
Management Buy-Out Bouw, Installatie & Infrastructuur

Management Buy-Out bij Kareni B.V.

Transactie
De aandelen in Koninklijke Boon Edam Group Holding B.V. (Boon Edam) van Brynwood Partners zijn door een familie aandeelhouder overgenomen. Rembrandt F&O heeft de koper begeleid bij het realiseren van deze transactie, en bij het arrangeren van de financiering.

Partijen
Boon Edam is wereldwijd marktleider op het gebied van entree-oplossingen. Het bedrijf heeft 140 jaar ervaring in het beheersen van passantenstromen in kantoren, luchthavens, gezondheidscentra, hotels en alle andere denkbare gebouwen. Boon biedt maatwerkoplossing op drie terreinen: duurzaamheid, beveiliging en service. Het distributienetwerk van het bedrijf is zeer uitgebreid en bestaat uit een netwerk van 20 internationale dochterondernemingen, en exclusieve distributeurs in ruim 55 andere landen.
Zie voor meer informatie: www.boonedam.nl

Brynwood Partners is een Amerikaanse participatiemaatschappij. Deze maatschappij is opgericht in 1984 en gevestigd te Greenwich, Connecticut. Brynwood heeft bijna een miljard dollar onder beheer, en probeert haar investeringen te laten profiteren van de operationele kennis die het bedrijf in huis heeft.
Zie voor meer informatie: www.brynwoodpartners.com

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente management buy out transacties