Stijn van den Berg

Stijn van den Berg

Consultant

Amsterdam
stijn.vandenberg@rma.nl
Telefoonnummer
+31 20 5745 888

Stijn & Rembrandt

Stijn volgde zowel de bachelor Bedrijfseconomie als de masters Finance en Strategic Management aan Tilburg University. Naast het volgen van twee masters, volgde hij een Honors programma en was hij actief als financieel analist bij een beleggingsclub. Via de beleggingsclub kwam hij voor het eerst in contact met Rembrandt, waar hij in 2021 startte als Junior Consultant.

“Vanaf de eerste dag ben je betrokken bij het gehele M&A proces en krijg je veel verantwoordelijkheden. Waar je in het begin nog veel afstemt met je de projectleider, groeien de verantwoordelijkheden na verloop van tijd snel."

We werken allemaal nauw samen met de klant, waarbij iedere ondernemer uniek is. Dit houdt ons werk dynamisch en blijvend interessant.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Bij Rembrandt wordt veel tijd geïnvesteerd in je kennis en kunde, zodat al onze klanten met de hoogste kwaliteit geholpen kunnen worden. Daarnaast wordt er gestreefd naar een goede balans tussen werk en privé. Hierdoor kun je je snel ontwikkelen en heb je toch tijd voor ontspanning.