Roderick Kranendonk

Roderick Kranendonk

Partner

Rotterdam
roderick.kranendonk@rma.nl
Telefoonnummer
+31 10 4536155

Roderick & Rembrandt

Roderick is in 2006 bij Rembrandt gestart nadat hij de studie Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam had afgerond. Roderick leidt, samen met Bouke, als Partner het Rotterdamse kantoor. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter alles op het gebied van innovatie en automatisering. 

"Vooral de diversiteit van de opdrachten en het persoonlijke contact met de ondernemers spreken mij erg aan. Ik ben trots op het volwaardige IT-team dat we hebben neergezet en de softwareoplossingen die we zelf gebouwd hebben, waardoor we allemaal efficiënter kunnen werken en de klant de beste dienstverlening kunnen bieden.”

De ondernemer staat centraal met zijn onderneming, waar hij vaak jarenlang met bloed, zweet en tranen aan heeft gewerkt.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Rembrandt kenmerkt zich voor mij als een zeer gedreven en professionele groep vakmensen. Flexibiliteit en persoonlijke benadering staan zeer hoog in het vaandel. Op eenvoudige wijze een ingewikkeld proces helder maken, de beste strategische keuzes scherp krijgen en de ondernemer de controle laten houden in het proces is onze grootste kracht.