Home / Transacties / Verkoop van Mat-Tech B.V. door Zuid Hollands Investeringsfonds (Z.I.F.) B.V.
Verkoop Industrials

Verkoop van Mat-Tech B.V. door Zuid Hollands Investeringsfonds (Z.I.F.) B.V.

Transactie
MBO & Groei Fonds heeft het minderheidsbelang van het Zuid Holland Investeringsfond (ZIF) in Mat-Tech overgenomen. Rembrandt Fusies en Overnames heeft het ZIF begeleid bij de verkoop van dit belang.

Partijen
Het ZIF is een participatiemaatschappij dat in 2002 is opgericht door meer dan 10 lokale Rabobanken en verschillende gemeentes in Zuid-Holland. Het ZIF verschafte risicodragend kapitaal aan innovatieve starters. Mat-Tech was de laatste participatie van het ZIF.

Mat-Tech is een specialist op het gebied van hightech solderen. Het bedrijf bestaat uit twee onderdelen. Mat-Tech Development & Testing is gespecialiseerd in de ontwikkeling, optimalisatie en toepassing van allerlei soldeertechnieken. Mat-Tech Production produceert in opdracht van derden hightech soldeerwerk. Het in Son gevestigde bedrijf heeft een internationaal klantenbestand.

Het MBO & Groei Fonds investeert in kansrijke ondernemingen in het MKB die behoefte hebben aan risicodragend kapitaal voor een Management Buy Out of voor groei. Eén van de drijfveren achter Het MBO & Groei Fonds is om de continuïteit van familiebedrijven te bewaken. De Rabobank heeft als belangrijkste investeerder hiermee een aantrekkelijke oplossing voor groeiende MKB bedrijven.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties