Home / Transacties / Verkoop van Heveco Holding B.V.
Verkoop Food & Agri

Verkoop van Heveco Holding B.V.

Transactie
Hoveco Holding B.V. heeft 50% van de aandelen in Pitzhof Pilzsubstrat Wallhausen GmbH (Wallhausen) verkocht aan medeaandeelhouder Walkro B.V. Rembrandt F&O is opgetreden als adviseur van de Rabobank in het kader van de faillissementsverkoop van Hoveco Holding B.V.

Partijen
Wallhausen is een producent van met mycelium doorgroeide ondergronden voor de kweek van paddenstoelen, en bakken waarin de sporen van paddenstoelen zijn losgelaten. Klanten van het bedrijf zijn champignonkwekers uit alle hoeken van Europa. De productiefaciliteiten van Wallhausen beslaan 82,000 m², en het bedrijf is gelegen nabij Halle, in het midden van Duitsland.
Zie voor meer informatie: www.pilzhof-wallhausen.de

Heveco Holding was de holding van Heveco, één van de grootste producenten van verse champignons en aanbieder van andere paddenstoelen in Europa. Heveco had vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland, en België en leverde haar producten door heel Europa, zowel aan grote retailers als aan exclusieve speciaalzaken.

Walkro is een producent van substraat voor de champignonteelt sinds het begin van de jaren ‘90. Met een productie van ruim 8300 ton aan compost is het bedrijf de grootste particuliere producent van champignoncompost in Europa. Walkro heeft meer dan 250 medewerkers in België, Duitsland, en Nederland.
Zie voor meer informatie: www.walkro.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties