Home / Transacties / Verkoop door ZKA Leisure
Verkoop Tech, Media & Telecom

Verkoop door ZKA Leisure

Transactie
Seinpost Adviesbureau B.V. (onderdeel van de Radar Groep) heeft de aandelen in ZKA Consultants & Planners B.V. (ZKA) overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkopers begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
ZKA is een onafhankelijk economisch adviesbureau voor de vrijetijdseconomie (leisure, toerisme, en hospitality). Het bedrijf voert marktanalyses uit, stelt strategische- en beleidsstudies op, en neemt het voortouw bij het opstellen van gebiedsvisies en bedrijfsconcepten. Het bedrijf zet haar expertise met name in bij project- en gebiedsontwikkelingen. ZKA is werkzaam voor zowel het bedrijfsleven als de publieke sector.
Zie voor meer informatie: www.zka.nl

Seinpost is een consultancy met expertise op het gebied van economie en ruimte, jeugd, en veiligheid en leefbaarheid. De voornaamste klantengroep van Seinpost bestaat uit organisaties in de publieke sector. Het bedrijf is onderdeel van de Radar Groep. Dit is een adviesbureau voor sociale vraagstukken. Radar Groep heeft meer dan 250 adviseurs, en heeft 6 vestigingen verspreid over Nederland.
Zie voor meer informatie: www.seinpost.com

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties