Home / Transacties / Overname POSG aan Grow/Work Group door Damen Beheer
Verkoop Zakelijke Dienstverlening

Overname POSG aan Grow/Work Group door Damen Beheer

Transactie
Grow/Work Groep heeft de resterende 27% van de aandelen in POSG overgenomen. Het team van Rembrandt F&O heeft de verkoper begeleid bij het realiseren van deze transactie.

Partijen
De oorsprong van POSG ligt bij het Ministerie van Landbouw, waar begin jaren negentig het landbouwkennissysteem werd geprivatiseerd. Daaruit is De Landbouw Voorlichting (DLV) ontstaan. In 1998 kwam hier de P&O Services Groep uit voort, een organisatie op het gebied van HR-dienstverlening, die in 2011 POSG werd. POSG is een dienstverlener op het gebied van arbeidsmobiliteit en sparringpartner van de overheid en politiek. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in Mobiliteitsadvies, loopbaancoaching, interim werknemers, payrolling, en werving en selectie.
Zie voor meer informatie: www.POSG.nl

Grow/Work is een snelgroeiende, landelijk opererende dienstverlener voor de gezondheidszorg. Met ruim honderd medewerkers is het bedrijf actief op het gebied van Werving & Selectie, Interim en Consultancy. Grow/Work werkt voor ziekenhuizen, de ouderen- en gehandicaptenzorg, de thuiszorg, en ook voor zorgverzekeraars en aan de zorg gerelateerde overheidsorganisaties.
Zie voor meer informatie: www.growwork.nl

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties