Home / Transacties / Aankoop van Norma Groep door NTS-Group
Koop Industrials

Aankoop van Norma Groep door NTS-Group

Transactie
NTS-Group heeft een meerderheidsbelang verkregen in Norma Groep. Hiermee ontstaat een groep van toeleverende bedrijven in de hightech industrie met wereldwijd 1.500 medewerkers en een jaarlijkse omzet van meer dan € 200 miljoen. Rembrandt Fusies & Overnames heeft de koper begeleid bij deze transactie.

Norma Groep
Norma heeft als hightech toeleverancier met circa 400 medewerkers ruime kennis en ervaring op het gebied van mechanische precisiebewerkingen en de samenstelling van ultraprecisie modules. Daarnaast beschikt Norma ook over kennis op het gebied van value engineering. Na de overname blijft Norma onder haar eigen naam actief. Zie voor meer informatie: www.norma-groep.nl.

NTS
NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richt NTS zich op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing - waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. Zie voor meer informatie: www.nts-group.nl.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente koop transacties