Home / Services / MBI/MBO
Management buy out

Management buy-in of buy-out

Wilt u een onderneming verkopen aan het management van uw bedrijf? Met een Management Buy-Out draagt u uw organisatie over aan de personen die uw bedrijf en de markt het beste kennen.
Header Eindhoven 2800X2360

Oog voor de zakelijke én menselijke aspecten

Een Management Buy-Out is één van de meest vertrouwde manieren om uw bedrijf te verkopen: namelijk aan personen die u kent. En toch, of misschien juist wel daarom, kan een Management Buy-Out ook uiterst gevoelig liggen. Zakelijke en persoonlijke verhoudingen veranderen van de ene op de andere dag.

Met een Management Buy-Out legt u uw onderneming in vertrouwde handen.

Goed voorbereid op de onderhandeling

Bij een Management Buy-Out gaat u in onderhandeling met de eigen managementleden van uw bedrijf. Niet zelden zijn deze voor de financiering afhankelijk van derden. Na de waardebepaling volgt soms een complexe financiering. Behalve de financieel-zakelijke component gaan ook persoonlijke verhoudingen een rol spelen.

Image@Model.Image.Alt

Samen voor de beste deal

Rembrandt inventariseert samen met u vooraf de kansen en bedreigingen van een Management Buy-Out en de financiële haalbaarheid. Met voor u de beste deal voor ogen begeleiden wij u bij het hele proces.

Image@Model.Image.Alt

Gaat u voor een Management Buy-Out?

U wilt uw succes als ondernemer verzilveren en uw bedrijf overdragen in vertrouwde handen? Neem gerust eens contact op met één van onze adviseurs.

Ons team

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente management buy out transacties