Home / Over ons / Waarom Rembrandt
Header Rotterdam

Waarom Rembrandt

De meerwaarde van Rembrandt voor u als ondernemer

Bij Rembrandt Fusies & Overnames begrijpen wij de vragen die bij u als (toekomstige) ondernemer spelen. Voor een succesvolle aan- of verkoop van een bedrijf krijgt u vaak slechts één kans.

Image@Model.Image.Alt

Een succesvolle transactie omvat meer dan alleen het beste financiële resultaat. Samen kijken we naar uw strategische en persoonlijke doelstellingen. Wij staan naast u als ondernemer. Met het einddoel scherp voor ogen, begeleiden wij u gedurende het gehele verkoop- of overnametraject.

Klantverhalen

Ieder verhaal is uniek. Toch hebben andere ondernemers ook ooit in uw schoenen gestaan. Lees hier de persoonlijke verhalen van klanten die wij succesvol hebben begeleid.

Transacties

Een sterk netwerk

Als ervaren adviseurs, werken wij nauw samen met accountants, advocaten, commissarissen en andere professionals in het veld. Rembrandt Fusies & Overnames is gelieerd aan de Rabobank, maar we opereren volledig onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij  het internationale netwerk Advior International. Onder

Rembrandt M&A

De onderscheidende werkwijze van Rembrandt Fusies & Overnames vatten we samen in onze vier kernwaarden: betrokkenheid, ervaring, samenwerking en toewijding. Wij staan naast de ondernemer.

Meerwaarde

  • Realisatie van uw persoonlijke, financiële en strategische doelstellingen
  • Doelgerichte, persoonlijke en professionele betrokkenheid
  • Begeleiding gedurende het gehele traject
  • Nauwe samenwerking met professionals in het veld
  • Ruime ervaring en de beste nationale én internationale netwerken

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente transacties