Home / .... / Team / Luuk Hoogenboom

Luuk & Rembrandt

Luuk volgde het mr.drs.-programma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zijn Master in de economie was Financial Economics en voor rechtsgeleerdheid Ondernemingsrecht. Bij beide Masters komt het onderwerp fusies en overnames aan bod als snijvlak tussen de twee disciplines. Na een jaar bij een investeringskantoor in Amsterdam, begon Luuk in september 2022 als Junior Consultant.

“Als consultant ben je vanaf de eerste dag betrokken bij meerdere projecten en sta je direct in contact met de klant. Een stevige interne opleiding zorgt ervoor dat je in korte tijd in staat bent om diepgaande financiële analyses en marktonderzoek uit te voeren.”

Dankzij de kleine teams waarin we werken, draagt mijn werk direct bij aan de dienstverlening van Rembrandt.

Dit maakt Rembrandt uniek voor mij

Het indrukwekkende aan Rembrandt is de mate van professionaliteit in relatie tot de omvang van het kantoor. Bij Rembrandt wordt alles gemeten en bijgehouden, waardoor er een gigantische backlog aan informatie ontstaat, welke wordt ingezet om de dienstverlening nóg waardevoller te maken. Daarnaast neemt Rembrandt haar werknemers serieus door flink te investeren in de opleiding én het welzijn van alle collega’s.