Home / Over ons / Over Rembrandt F&O
1400X800 Mvb2021 10 14 1136 BW V2

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Wie is Rembrandt?

Rembrandt Fusies & Overnames, opgericht in 2003, is een onafhankelijk opererend M&A-adviseur, gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen. Onze kracht ligt in een gedegen benadering, keuzes maken op basis van feiten, maar altijd met het menselijk aspect in gedachten.

Wij gaan alleen voor het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten. Rembrandt heeft een zeer uitgebreid trackrecord, verdeeld over een groot aantal sectoren. Met ruim 40 professionals en een breed (inter)nationaal netwerk, maken wij het verschil in M&A.

Een topsporter kiest zijn sport uit passie. Dát maakt hem of haar succesvol. Voor ons is M&A topsport, met de beste deal als ultieme prestatie.

Een sterk netwerk

Rembrandt is gelieerd aan de Rabobank, maar opereert als adviseur volledig zelfstandig en onafhankelijk. Daarnaast zijn wij aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Aziƫ.

Voor u als ondernemer betekent dit toegang tot een breed internationaal netwerk, waarin professionals het belang inzien van samenwerking voor de beste begeleiding.

Onze samenwerking met de Rabobank
Image@Model.Image.Alt

Onze waarden

Professioneel, ervaren, persoonlijk en betrokken. Rembrandt Fusies & Overnames begrijpt dat geen enkele situatie hetzelfde is. Wij staan naast u als ondernemer en houden daarbij het strategische einddoel glashelder voor ogen. Samen werken we resultaatgericht naar de beste deal.

Image@Model.Image.Alt

Het team

Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft een uitstekende staat van dienst, met toonaangevende successen op het gebied van fusies en overnames. Met ruim 40 professionals en een breed internationaal netwerk, delen wij een passie voor het vakgebied en streven wij continu naar verbetering van onze dienstverlening. De aard en complexiteit van de opdracht, de sector en de gewenste doorlooptijd bepalen de samenstelling van onze dealteams.

Team