Home / Over ons / Over Rembrandt F&O
1400X800 Mvb2021 10 14 1136 BW V2

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Wie is Rembrandt?

Rembrandt Fusies & Overnames, opgericht in 2003, is een onafhankelijk opererend M&A-adviseur gespecialiseerd in de koop en verkoop van (internationale) ondernemingen. Wij zijn gelieerd aan de Rabobank en aangesloten bij Advior International, een samenwerkingsverband van vooraanstaande M&A kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Aziƫ.

Een topsporter kiest zijn sport uit passie. Dát maakt hem of haar succesvol. Onze passie voor M&A is als topsport, met de beste deal als ultieme prestatie.

Onze waarden

Rembrandt Fusies & Overnames begrijpt dat geen enkele situatie hetzelfde is. Wij staan dichtbij u als ondernemer, maar houden het strategische einddoel glashelder voor ogen. Met een sterk team, ruime ervaring en een groot (inter)nationaal netwerk, werken we resultaatgericht naar de beste deal.

Image@Model.Image.Alt

Het team

Het team van Rembrandt Fusies & Overnames heeft een uitstekende staat van dienst, met toonaangevende successen op het gebied van fusies en overnames. Met ruim 40 professionals en een breed internationaal netwerk, delen wij een passie voor het vakgebied en streven wij continu naar verbetering van onze dienstverlening. De aard en complexiteit van de opdracht, de sector en de gewenste doorlooptijd bepalen de samenstelling van onze dealteams.

Team

Onze adviseurs helpen u graag.