Home / Klantverhalen / Worldpack Trading
Koop Consumer Goods & Retail-nl

Worldpack Trading

Voor ons bedrijf, Worldpack, was de overname van een collega-concurrent in Heerenveen de eerste overname. Het was meteen een hele pittige overname omdat het bedrijf groter was dan Worldpack. Als je een serieuze overname overweegt dan moet je zeker een expert in huis nemen.
Worldpack

Onze accountmanager van de Rabobank Amsterdam adviseerde ons om de expertise van Rembrandt in te schakelen. Vanaf het begin hebben wij een goed gevoel gehad bij Rembrandt en hun aanpak.Rembrandt is vanaf het eerste intake gesprek tot en met het einde bij de overname betrokken geweest.

Wij dachten dat we onze concurrent wel kenden, maar dat bleek dus niet zo te zijn. Rembrandt wist objectief en helder het collega-bedrijf in kaart te brengen en de juiste kritische vragen te stellen. De uitkomst van de waardering bleek volslagen anders dan we zelf aan de keukentafel beredeneerd zouden hebben. De waardering van Rembrandt diende ook als basis voor de onderhandelingen. Hiermee werden de gesprekken over de prijs op een objectieve manier ingestoken en werd "handjeklap" voorkomen.

De overname brengt ons wat we er van verwacht hadden. Dankzij de serieuze aanpak van alle betrokkenen is de overname tot dusver een groot succes!

Recente koop transacties