Home / Klantverhalen / Talisman Software
Verkoop Technologie, Media en Telecommunicatie-nl

Talisman Software

Talisman is specialist in het bemiddelen van ICT en Financieel specialisten. Vanuit Alphen aan den Rijn (ZH) en Eindhoven biedt Talisman haar diensten aan internationale en nationale bedrijven.
Talisman Software // Header

In 1991 is Talisman opgericht en heeft diverse overnames, samenvoegingen en naamsveranderingen ervaren. Ik ben sinds 1992 werkzaam voor Talisman en heb alle commerciële functies doorlopen. De continue veranderingen binnen en met Talisman en onze markt, hebben mij altijd gemotiveerd en voldoende uitdaging gegeven om bij het bedrijf te blijven. Ondanks dat Talisman eigendom was van verschillende bedrijven, heb ik het altijd gezien als mijn bedrijf. Na een evaluatie periode van een jaar, is in goed overleg met de eigenaar, een internationale speler, afgesproken om te kijken of een Management Buy­Out mogelijk was.

Na de eerste gesprekken, heeft Rembrandt het traject volledig op zich genomen en, heeft Rembrandt, naast de waardebepaling en het financieringsmemorandum, ook de onderhandelingen tot een goed einde gebracht. Niet alleen met eigenaar maar ook met de bank. Ik heb hier voor gekozen omdat de business van Talisman door moest blijven gaan en ik niet de noodzakelijke aandacht kon geven aan zowel de business als de MBO.

Roderick Kranendonk is mijn voorname contact geweest en mag zich namens Rembrandt het succes van de mooie MBO zeker ook toerekenen.

Alle partijen zijn tevreden over de uitkomst en in deze bijzondere economische tijden is dat een prestatie.

In oktober 2013 heb ik alle aandelen overgenomen, waarbij ik nadrukkelijk ook de verkoper wil bedanken voor de geboden kans en welwillendheid. Talisman is gezond en voelt zich sterk naar de toekomst.

Recente verkoop transacties