Home / Klantverhalen / Pluim Transport
Verkoop Logistiek-nl

Pluim Transport

In 1986 is Pluim Transport opgericht en sindsdien zijn we uitgegroeid tot een nationaal en internationaal transporteur van zowel food als non-food goederen.
Pluim Transport

We richten ons naast transport tevens op het verpakken, ompakken, krimpen en de op- en overslag van producten (zie ook www.pluimtransport.nl). Door actief mee te denken met de klant en het aanbieden van een totaaloplossing hebben we een sterke band opgebouwd met onze klanten.

Vanuit een kantoor aan huis in Ugchelen ben ik de onderneming gestart met 1 truck-oplegger combinatie. We hebben het bedrijf in de afgelopen 27 jaar gestaag uitgebouwd en zijn na drie verhuizingen gegroeid naar onze huidige locatie in Apeldoorn. Ik heb met veel plezier de onderneming geleid en me altijd één ding voorgenomen: voor mijn 50e stop ik. Onlangs heb ik voor mijn 50e verjaardag het stokje overgedragen aan Barry van der Haar, die ooit al op zijn 6e rondliep op het bedrijf. Met deze transactie heb ik continuïteit van de Pluim Transport gewaarborgd en weet ik dat de dienstverlening en de personeelsleden in goede handen zijn.

Rembrandt heeft ons vanaf het begin van het proces ondersteund. In eerste instantie bij de waardebepaling, de voorbereidingen en de marktbenadering en later bij het opstellen van een transactie- en financieringsstructuur die een succesvolle transactie mogelijk hebben gemaakt.

Wij kijken erg positief terug op de samenwerking met Rembrandt vanwege onder andere de ingebrachte kennis en ervaring, beschikbaarheid en de rust en duidelijkheid die Rembrandt als adviseur wist te brengen in het dynamische verkoopproces. Daarnaast hebben wij het als zeer prettig ervaren dat wij gedurende het gehele verkoopproces altijd met één en dezelfde enthousiaste persoon binnen Rembrandt te maken hebben gehad.

Wij zullen Rembrandt zeker aanbevelen bij iedere ondernemer die een verkoop van zijn of haar bedrijf overweegt. Het is mijn ervaring dat dit processen zijn, waarbij goede ondersteuning vereist is.

Wij kijken erg positief terug op de samenwerking met Rembrandt vanwege onder andere de ingebrachte kennis en ervaring, beschikbaarheid en de rust en duidelijkheid die Rembrandt als adviseur wist te brengen in het dynamische verkoopproces.

Recente verkoop transacties