Home / Klantverhalen / ErgoDirect
Koop Technologie, Media en Telecommunicatie-nl

ErgoDirect

In 2000 is ErgoDirect gestart met het ontwikkelen van software voor gezond, effectiever en productiever beeldschermwerk.
Ergo Direct

ErgoDirect is een jonge organisatie, gevestigd in Almere, met gespecialiseerde adviseurs en ergonomen in dienst. Met meer dan één miljoen licenties is de onderneming uitgegroeid tot marktleider voor pauzesoftware in Nederland.

Via de lokale Rabobank ben ik met Rembrandt in contact gekomen en hebben zij mij destijds geadviseerd bij het uitkopen van mijn twee partners bij ErgoDirect. Omdat de vorige samenwerking met Rembrandt zeer goed is bevallen heb ik, toen zich de mogelijkheid voor deed om Bakker & Elkhuizen over te nemen, voor de begeleiding van dit traject direct weer contact opgenomen met Rembrandt.

Bakker & Elkhuizen is een internationale speler, die hoogwaardige hardwareproducten voor gezond en efficiënt computergebruik ontwikkelt en vermarkt. De producten van Bakker & Elkhuizen beïnvloeden, evenals de software van ErgoDirect, het werkgedrag en de werkhouding van computergebruiker positief. De combinatie van deze twee bedrijven sluit daarom erg goed aan bij onze toekomstvisie.

Maak een projectteam en vul de inbreng van Rembrandt aan met je eigen inbreng. Mijn eigen kennis van het bedrijf en de markt plus de financiële kennis van Rembrandt maakte van ons een uitstekend team. Ik kan Rembrandt van harte aanbevelen.

Ik heb voor Rembrandt gekozen wegens hun professionaliteit, doorloopsnelheid en reactievermogen. Zij nemen de emotionele factor op een deskundige manier weg en zijn een uitstekende spons om de emoties uit het traject te halen. Rembrandt kan zich zeer goed inleven in beide partijen. Zij weten zowel de koper als de verkoper een spiegel voor te houden en zaken terug te brengen naar de kern van waar het om gaat. Het is de kracht van Rembrandt om financiële analyses uit te werken en deze voor een discussiestuk of presentatie voor iedereen begrijpelijk te maken.

Ik zie Rembrandt als een partner in het proces. Mijn advies aan andere ondernemingen die een overnametraject overwegen: "maak een projectteam en vul de inbreng van Rembrandt aan met je eigen inbreng". Mijn eigen kennis van het bedrijf en de markt plus de financiële kennis van Rembrandt maakte van ons een uitstekend team. Ik kan Rembrandt van harte aanbevelen."

Recente koop transacties