Home / Klantverhalen / Control
Verkoop Financiële Diensten-nl

Control

Elke schaatsliefhebber kent de naam ‘Control’ als sponsor van Mark Tuitert, die in 2010 goud won in Vancouver. Zakelijk gezien staat Control bekend als betrouwbare detacheerder van finance professionals voor het middenbedrijf. De onderneming is in 1998 opgericht door Lennaert de Hertog en René van Beek, beiden met een achtergrond in de auditpraktijk van PWC.
Control

“Vanuit opdrachtgeversoogpunt kwamen wij vaak in contact met detacheerders en wij hadden altijd het idee dat het anders en beter kon.” Deze constante drang tot verbetering en vernieuwing is een doorslaggevende factor in het succes van Control en leidde ook uiteindelijk tot het besluit om de onderneming te verkopen.

Met de professionaliteit van een grote speler en de persoonlijke benadering van gedetacheerden en opdrachtgevers, is Control uitgegroeid tot een onderscheidend en gerenommeerd label in de markt. Dat viel ook op bij USG People, die binnen haar nieuwe strategie op zoek was naar uitbreiding van haar dienstverlening. Onder andere door overname van specialistische hoogwaardige labels.

Dankzij het brede netwerk van Rembrandt Fusies & Overnames kom je bij elke directiekamer binnen.

“Dankzij het brede netwerk van Rembrandt Fusies & Overnames kom je bij elke directiekamer binnen. Zo legden zij voor ons contact met USG.” Ondanks dat de aandeelhouders van Control niet met een verkoop van de onderneming bezig waren, bleek een gesprek tussen beide partijen interessant te zijn.

Vanaf dat moment vielen voor ons alle puzzelstukjes op zijn plaats.

“In het schaatsen is timing alles. Dit geldt ook in het verkoopproces: Precies op het moment dat wij nadachten over de lange termijnstrategie en onze positie daarin, bracht Rembrandt Fusies & Overnames ons in contact met USG. Vanaf dat moment vielen voor ons alle puzzelstukjes op zijn plaats.”

Rembrandt Fusies & Overnames heeft dezelfde winnaarsmentaliteit en transactiegerichtheid, zonder dat ze daarbij de wensen van ons als klant uit het oog verliest.

“Na het kennismakingsgesprek hebben wij Rembrandt Fusies & Overnames gevraagd ons te begeleiden bij het proces. Met diverse transacties in de detacheringssector zijn zij DE specialist op dit gebied. Door de goede contacten die zij onder andere met USG hebben, konden zij veelvuldig het schip vlottrekken als dat even dreigde te zinken in het onderhandelingsproces.

Met Control hebben we altijd winnaars willen voortbrengen, mensen die het verschil maken binnen de bedrijfsvoering van de klant. Rembrandt Fusies & Overnames heeft dezelfde winnaarsmentaliteit en transactiegerichtheid zonder dat ze daarbij de wensen van ons als klant uit het oog verliest. Wij zouden Rembrandt dan ook van harte aanbevelen bij elke DGA die zijn bedrijf wil verkopen.”

Oog voor de toekomst.

Eerlijk, gedegen en doordacht. Uw toekomstplannen verdienen het beste advies. Onze aanpak volgt een strak begeleid traject, dat leidt tot een in alle opzichten succesvolle transactie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onderstaande opties komen wij graag in contact.

Onze adviseurs helpen u graag.

Recente verkoop transacties